X
Nieuwsbrief
Search Site

 Tijdens de SALE versturen we binnen 2 werkdagen  | BE € 7,50 NL € 3,50 | More shipping info? Click here 

Achter de schermen: Fotoshoot

Fish on the moon-26

Een van de leukste klusjes die bij het hebben van een webshop horen is het maken van een lookbook. Twee keer per jaar scheuren we dan ook met auto's vol kleding, spullen en kindertjes naar de studio van 'onze' fotograaf Mariska Cator. Samen met haar werken we ons in één dag drie slagen in het rondt om geweldige foto's te maken voor het lookbook en om jullie te inspireren via social media. Kijk mee hoe onze fotoshoot er aan toe gaat...

Om te beginnen wordt er weer eens een flink beroep gedaan op mijn organisatievermogen. Welke kleding moet gezien worden? Welke andere items passen daar goed bij? En wie moet wat aan en in welke maat?  Wat nemen we mee? Uiteindelijk is het de bedoeling de mooiste mixen te maken met de diverse merken. Gelukkig gaat mijn sparringpartner Nanda mee. Zij is professioneel stylist maar we hebben haar gestrikt een dagje mee te gaan. Dat scheelt een hoop kan ik je wel vertellen. Enfin, als alles voor elkaar is en op papier staat, dan verloopt D-day heerlijk relaxed.

We werken met peuters en baby's en daar moet het heel erg aangenaam voor zijn. Dus staat de kachel lekker hoog is er een giga aankleedruimte voor de baby's. Daar waar je van damesmodellen weleens hoort dat de werkomstandigheden niet al te optimaal zijn - en dan heb ik het niet over de Kate Mossen onder ons - is er voor de kindjes veel snoep, limo én cadeautjes. Het moet tenslotte wel leuk blijven.

. Fish on the moon-19Fish on the moon-65 Fish on the moon-67 Fish on the moon-129Fish on the moon-107

 

Geef een reactie