X
Nieuwsbrief
Search Site

 Tijdens de SALE versturen we binnen 2 werkdagen  | BE € 7,50 NL € 3,50 | More shipping info? Click here 

Achter het merk: PS:Blog

PSBLOG_0937

Ons tweede interview, in een reeks van onze serie: "Achter het merk" is met de dames van PS:Blog. Lees over deze Instagram addicts, moeders, online shoppers én - natuurlijk - bloggers: Sanne Geurts (L) en Paloma van der Put en weet wat de dames inspireert en bezig houdt.

1. Stel jezelf eens voor! Wie is PS:blog?

Wij zijn Paloma en Sanne. Moeders van Noah (3) en Benjamin (1)

Paloma: #onlineshoppen #ikhouvanpositievemensen #lotsofquiltypleasures #creatief (lees chaoot) #verslaafdaansneakers en #verslaafdaanIG

Sanne: #onlineshopping #ikhouvanlekkereten #enjoythelittlethings #planner #verslaafdaanserieskijken

Paloma: We zijn al 4,5 jaar collega's in de online marketing /e-commerce en wij roepen al heel lang dat we toch echt samen iets moeten beginnen. Na veel brainen en een goed glas wijn ontstond PS:blog. PS voor Paloma en Sanne, blog omdat we onze online vondsten willen delen. De PS laten we ook terugkomen in onze communicatie, om het concept zo door te trekken.

2. Hoe ziet een dag bij PS:blog eruit?

Paloma: Er moet ook geld verdiend worden en hebben we beide een baan naast onze blog dus we proberen een goede mix te vinden. Instagram is een super leuke maar tijdrovende hobby en zéér verslavend dus weet waar je aan begint. Ik denk dat ik wel 100x per dag kijk of we nieuwe likes hebben, er nieuwe volgers zijn en of er nog leuke inspiratie voor onze blog voorbij komt. Gelukkig doen we het met zijn tweetjes dat scheelt!

3. Waar halen jullie je inspiratie vandaan?

Beide in koor: Instagram!

Sanne: Het is zo verslavend en inspirerend.

Paloma: En Pinterest zijn we nu ook aan het herontdekken.

4. Wat is volgens jullie de trend deze zomer?

Paloma: Veel beestachtige spullen dus met de dierenprintjes (heb net een hele serie leuke shirts voor Noah besteld). Maar ook de hele drukke tropische prints, helemaal leuk om te combineren met mooie basics.

Sanne: Pastel en prints. Voor kindjes kan eigenlijk alles, maar ik zie veel zachte, matte kleuren en pastels voorbij komen. En de prints mogen wel schreeuwen, opvallen mag!

5. What is volgens jullie een musthave dit seizoen??

Paloma: Voor de kids: Vrolijke (drukke) print sweaters en tops en rustige pastel basics.  Én ook voor de kleine mensen leuke witte sneakers uiteraard!

Sanne: Voor jezelf: Witte sneaker, het liefste van Adidas Stan Smith of Nike. Voor je kleintje: Printjes printjes en printjes, maar dan wel met een basic look gecombineerd.

FOTM Interview Sanne 2 FOTM Interview SanneFish on the Moon _ Blog_ PS;BlogPSBLOG_0942(1)

Bezoek de site van PS;blog eens!

Geef een reactie