X
Nieuwsbrief
Search Site

 Tijdens de SALE versturen we binnen 2 werkdagen  | BE € 7,50 NL € 3,50 | More shipping info? Click here 

Flavourits Live

Fish on the Moon- Flavourits

Denk je eens in: Shoppen voor Sinterklaas en Kerst. Bij die gedachte gaat normaal gesproken meteen mijn rechter ooglid trekken en krijg ik een spontane zweetaanval bovendien heb ik onmiddellijk visioenen van het jaar daarvoor waarop ik mezelf weer zie met een knal rooie kop, rennend door de stad om op de allerlaatste koopavond vóór 5 december voor de hele familie cadeautjes te kopen. Maar guess what?  Dat kan dit jaar heel anders!

Imagine this... In alle gezelligheid, heerlijk warm en overdekt met de 150 aller leukste winkels bij elkaar.  Geen gescheur op 4 december naar de stad of net te laat met je online bestellingen want op 21 t/m 23 november a.s. is het Flavourites Live.

Kom heerlijk schoppen met je zus, moeder of vriendin bij een van die geweldige winkels -of bij ons natuurlijk-. Wíj hebben namelijk een stand op Flavourites Live.

Maar wat nog leuker is: We geven twee kaarten weg!

Volg je ons al op Facebook, Instagram en Pinterest?  Of misschien heb je je wel in geschreven op de nieuwsbrief. Laat ons in ieder geval weten waarom jij de kaartjes moet winnen. We hebben nog niet zoveel volgers dus je maakt best kans. ;)

Vrijdag 14 november is het D-Day. Dan maken we bekend wie de kaarten gewonnen heeft.

 

Laat een reactie achter op ons blog en wordt hier of daar vriendjes en wie weet...

Opmerkingen

 • Helma

  Even lekker zonder man en kind shoppen en daar waar al het hips onder een dak is. Online shoppen is favoriet, maar zo af en toe wil ik mooie spullen live bewonderen.
  Lijkt me geweldig om met mijn zus te mogen doen.

  Reageren
 • Lin van de Werf
  Lin van de Werf on 14/11/2014 @ 20:47

  Lijkt me erg leuk om mijn zus te verrassen met een gezellig dagje Flavourites Live om te shoppen en jullie webshop in het 'echt' te zien.

  Reageren
Geef een reactie