X
Nieuwsbrief
Search Site

 Tijdens de SALE versturen we binnen 2 werkdagen  | BE € 7,50 NL € 3,50 | More shipping info? Click here 

TOWERtent - BudtzBendix

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 160,00

Nog langer plezier van je ChangingTower? Met de TowerTent tover je de ChangingTower zo om in een speeltent voor je kinderen. Zo gaat hij weer jaren mee.


Het geweldige 'TigerAttack' design is gemaakt in samenwerking met Audrey Jeanne. De buitenkant is sober geillustreerd maar aan de binnenkant genieten kindjes van bomen, lieveheersbeesjes, wolken en sterren...


 


Attentie! Dit is alleen het tentdoek. Je hebt ook de ChangingTower nodig om de tent te creëren.

MATCH IT!

Details

Maat n.v.t

Verzending

 

Wanneer je vóór 14:00 besteld en betaald, brengen wij je pakketje binnen 1 of 2 werkdagen bij het Post NL loket. (m.u.v. weekend en feestdagen).

In de regel wordt je pakketje de dag na verzending bezorgd. (Post NL levert vaak niet op maandag en op zon- en feestdagen).

 

De kosten ad. € 3,50  is geldig voor pakketjes in NL tot 5kg.

GRATIS Verzending vanaf € 75,-

Betalen

 Betalen bij Fish on the Moon 100 % veilig! 

 
Overboeking:
Wanneer je voor betalen via overboeking kiest, ontvang je, na afronding van de order, vrijwel gelijk een mail via Buckaroo. (als je deze niet binnen 15 minuten ontvangt, check je spam. Het kan zijn dat de mail daar terecht is gekomen.)
Wanneer het geld is bijgeschreven wordt je bestelling verzonden. Wanneer de betaling na 7 werkdagen niet door ons is ontvangen wordt je order geannuleerd.

Retouren

Ruilen en retourneren? Natuurlijk! Lees hier meer.