X
Nieuwsbrief
Search Site

 Tijdens de SALE versturen we binnen 2 werkdagen  | BE € 7,50 NL € 3,50 | More shipping info? Click here 

ChangingTOWER White - BudtzBendix

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 470,00

De changingTOWER, een commode waarbij aankleden een feest wordt. 


De changingTOWER is vergelijkbaar met de TOWERchair, hetzelfde simpele en moderne Deense design is hier ook doorgevoerd. De ChangingTOWER bestaat uit een metale frame van gebogen buizen en heeft 2 opbergmogelijkheden voor luiers, lotion, kleding etc. Het aankleden van je kindje gebeurt in het topje van de toren en is van hout.


De changingTOWER kan omgevormd worden tot een mooie tent (TOWERtent) wanneer je geen commode meer nodig hebt. Je klikt het houten bakje eraf en bedekt het frame met je tentdoek. De illustratie op de tent is van de Franse illustrator Audrey Jeane. 


Een matrasje voor de changingTOWER is ook bij ons te verkrijgen.


Afmeting ChangingTower: H95cm x B69cm x D88cm


Afmeting onderse opbergers: L90cm X B67cm X D26cm


 


Wij verkopen de changingTower niet uit voorraad. Normaal gezien kunnen we je binnen 2 weken leveren, dit kan langer zijn in de vakantietijd. Mail naar hello@fishonthemoon.com voor meer informatie over de levertijden.

Details

Maat n.v.t

Verzending

 

Wanneer je vóór 14:00 besteld en betaald, brengen wij je pakketje binnen 1 of 2 werkdagen bij het Post NL loket. (m.u.v. weekend en feestdagen).

In de regel wordt je pakketje de dag na verzending bezorgd. (Post NL levert vaak niet op maandag en op zon- en feestdagen).

 

De kosten ad. € 3,50  is geldig voor pakketjes in NL tot 5kg.

GRATIS Verzending vanaf € 75,-

Betalen

 Betalen bij Fish on the Moon 100 % veilig! 

 
Overboeking:
Wanneer je voor betalen via overboeking kiest, ontvang je, na afronding van de order, vrijwel gelijk een mail via Buckaroo. (als je deze niet binnen 15 minuten ontvangt, check je spam. Het kan zijn dat de mail daar terecht is gekomen.)
Wanneer het geld is bijgeschreven wordt je bestelling verzonden. Wanneer de betaling na 7 werkdagen niet door ons is ontvangen wordt je order geannuleerd.

Retouren

Ruilen en retourneren? Natuurlijk! Lees hier meer.